Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

10 LED Spots 3W inbouwpakket

versie3 watt
levering1 - 5 werkdagen
€ 268,60 € 0,- € 56,40 € 0,- 0% 21% 0% € 325,-

Sfeerverlichting voor uw terrasoverkapping

Doe-het-zelf bouwpakket voor het inbouwen van LED-verlichting in uw terrasoverkapping. De LED-spots hebben een zeer laag energieverbruik en een levensduur van gemiddeld 20.000 branduren. De spots worden geïntegreerd in de liggers van de overkapping. De bekabeling en de trafo kunnen onzichtbaar achter de kliklijsten worden weggewerkt.

Inhoud verlichtingspakket

Het LED-pakket omvat:

  • 10 LED-spots van 3 Watt (warm-white)
  • trafo's
  • boorset
  • bekabeling

let op:
- verlichtingspakketten verkrijgbaar met spots van 1 Watt en 3 Watt
- verlichtingspakketten verkrijgbaar met 4, 6, 8 of 10 spots
- wij adviseren maximaal 2 spots per ligger
- inbouw alleen mogelijk bij terrasoverkapping Model Luxe en Model LuxePlus

Snelle levering

De meeste producten die worden aangeboden via Sun24.nl zijn direct vanuit eigen voorraad leverbaar. De levertijd is afhankelijk van het soort product. Bij ieder artikel staat de levertijd dan ook duidelijk vermeld. Is een product tijdelijk uitverkocht? Reserveer een artikel via het contactformulier.

Geen verzendkosten

Verzending is altijd gratis bij Sun24. Voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland rekenen wij namelijk geen verzendkosten. Er geldt geen minimum bestelbedrag voor de gratis verzending.

Betaalmethoden

U kunt op onderstaande manieren uw bestelling betalen:

Vooruitbetaling / overschrijving per bank

Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, ontvangt u een email met onze bankgegevens. Om uw bestelling snel af te kunnen handelen, dient u uw order- of factuurnummer als betalingskenmerk te vermelden. Wij verzenden uw bestelling direct na ontvangst van de betaling.

Contant bij levering (rembours)

De meeste producten die wij aanbieden, worden door onze eigen bezorgservice afgeleverd. U kunt de goederen contant betalen aan onze chauffeur. Voorafgaand aan de levering wordt er contact met u opgenomen omtrent het geschatte tijdstip van levering. Let op: u kunt niet pinnen bij onze chauffeur.

Retouren

Wilt u een artikel retourneren? U heeft 14 dagen de tijd om een besteld artikel te ruilen of te retourneren, zonder opgaaf van reden. Alleen de kosten voor het retour zenden van uw pakket zijn voor uw rekening. Retourneren gaat snel en eenvoudig bij Sun24.nl. Stuur eerst onze klantenservice een mail dat u de bestelling retour gaat zenden. Voorzie het pakket van het volgende adres:

Sun24
Bernard Pothaststraat 37
6464 HD Kerkrade

Een product wat retour komt dient altijd onbeschadigd te zijn en indien redelijkerwijs mogelijk voorzien zijn van de originele labels en verpakking. Nadat wij het product op beschadigingen gecontroleerd hebben, ontvangt u binnen 30 dagen het aankoopbedrag per bank retour.

Let op: goederen die naar individuele wensen van de klant zijn samengesteld, kunnen niet geruild worden.

Garantie

Sun24 leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Wij staan voor deugdelijke producten. U mag verwachten dat een door ons geleverd product naar de redelijke verwachtingen fungeert. Mocht een product defect raken, dan kunt u natuurlijk in alle redelijkheid op Sun24 rekenen.

Klachten

Wij streven naar een optimale service voor onze klanten. Bent u niet tevreden over het verloop van de bestelprocedure of heeft u een klacht over de producten van Sun24? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Stuur uw klacht per email. Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en ordernummer te vermelden. Zodra wij de klacht hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Een definitieve reactie ontvangt u binnen zeven dagen na de ontvangstbevestiging.

Contact

Wilt u contact met de klantenservice van Sun24? Hieronder vindt u verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

Email

U kunt voor al uw vragen over terrasoverkapping of bijbehorende accessoires per email contact opnemen met de klantenservice van Sun24. Uw vraag wordt binnen 24 uur beantwoord.

Telefonisch

Tijdens kantooruren is onze klantenservice bereikbaar via +31 (0)45 5455757.