Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Levering & bezorging

Levertijd en verzendkosten

Afhankelijk van het soort product (overkapping of accessoire) bedraagt de gemiddelde levertijd 1-4 weken. Vrijwel alle bestellingen worden afgeleverd door de eigen bezorgdienst van Sun24. In de opdrachtbevestiging informeren wij u over de geplande afleverweek. Onze verkoopprijzen zijn inclusief verzendkosten. Wij brengen dus geen aanvullende leveringskosten in rekening voor bestellingen in Nederland en België.

 

Bepaal zelf de gewenste kalenderweek voor levering

Past de geplande afleverdatum die in de opdrachtbevestiging vermeld staat niet in uw planning? Geen probleem. Neem contact op met de klantenservice en geef uw gewenste week van levering door.

 

Betaalmogelijkheden

Contante betaling

Indien u een terrasoverkappingen bestelt bij Sun24 is geen aanbetaling noodzakelijk. U controleert de goederen bij aflevering en betaalt contant aan de chauffeur. Let op: betalen via pin of creditkaart is niet mogelijk.

Vooruitbetaling per bank

Wilt u liever niet contant betalen, maar gebruik maken van een overschrijving per bank? Dan kunt u het totaalbedrag onder vermelding van uw offertenummer overboeken naar Rabobank 13.11.85.942 (IBAN NL71RABO0131185942) ten gunste van JB Service te Kerkrade. Betaling uiterlijk 2 dagen voor levering.