Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Veelgestelde vragen Sun24 Terrasoverkappingen

Voordat u gaat bellen (+31 (0)45 8503351) of mailen met de klantenservice van Sun24 verzoeken wij u onderstaande veelgestelde vragen over terrasoverkappingen aandachtig door te lezen. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Sun24 beschikt over een eigen showroom in Heerlen (Limburg). U bent van harte welkom van maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 17.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 - 16.00 uur. U kunt een afspraak inplannen via ons contactformulier. Bekijk onze Facebook-pagina voor bijzondere openingsdagen.

U kunt als volgt een terrasoverkapping bij Sun24 bestellen:

  • Stap 1: Vraag een geheel vrijblijvende offerte voor een terrasoverkapping aan.
  • Stap 2: U ontvangt binnen 24 uur een offerte per email.
  • Stap 3: Lees de offerte van de overkapping aandachtig door en bekijk alle mogelijkheden en prijzen.
  • Stap 4: Wilt U een overkapping bestellen? Volg de instructi es in de off erte en de bijgaande mail.
  • Stap 5: Na uw akkoord ontvangt u een aanbetalingsfactuur voor 50% van het totaalbedrag van uw opdracht.
  • Stap 6: Na levering of montage ontvangt U de eindfactuur, die u contant of per bank kunt betalen. Een bankbetaling voorafgaand aan de levering of montagebehoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De breedte van de overkapping is de afmeting zoals u de terrasoverkapping wenst te ontvangen. Als u een diepte aan ons door geeft van bijvoorbeeld 300 cm, dan is de totale diepte vanaf de muur tot aan de buitenkant van de staander ca 305,5 cm (een staander is namelijk 11 cm x 11 cm). Rekening houdende met een regengoot is de totale diepte van deze voorbeeldoverkapping op goothoogte 310 cm. Dus bij 3 meter diepte dan is dat tot hart staander vanaf de muur.

Het minimale verval van een overkapping is 10cm per meter en het maximaal verval bedraagt 17cm per meter. Standaard wordt een verval gehanteerd van 13cm. Bij 3 meter is dat bijvoorbeeld 39cm verval. Tevens leveren wij bij iedere overkapping een afwerkkap voor de afwerking tussen muur en muurprofiel (muurprofiel hoogte is 15cm). Bijvoorbeeld: bij een overkapping van 300cm diepte en doorloop van 210cm,dan is ond4 cm.

Een gemiddelde doorloophoogte is 200cm tot 220cm. Bij een te hoge doorloophoogte kunt u last hebben van de regeninval. De doorloophoogte kunt u instellen door de staanders te verkorten of onder het maaiveld te plaatsen.

De staanders kunnen op betonblokken worden gemonteerd, welke in de grond ingegraven dienen te worden. Bij montage dienen eerst de gaten gegraven te worden. De staanders dienen voorafgaand aan de plaatsing reeds op de betonblokken gemonteerd te worden. Voor extra versteviging kunnen de gaten, nadat de staanders waterpas zijn geplaatst (na gehele montage), bijgestort worden met cement. In het montagepakket zitten de bevestingsvoetjes inbegrepen. Let op: vergeet niet in 1 van de staanders vooraf een pvc buis te plaatsen voor de afvoer van het regenwater.

De Polycarbonaat plafondplaten van overkappingen worden door ons geleverd in volledige breedte- en lengtematen. De laatste plaat die op uw overkapping gemonteerd wordt, zal in het geval van aflevering als bouwpakket, door u zelf (meestal) op maat gemaakt moeten worden. Afhankelijk van de door u gekozen dieptemaat kan het voorkomen dat de lengtemaat zelf passend gemaakt dient te worden. Het op maat maken van de platen is zeer eenvoudig en kan met behulp van een decoupeerzaag (breedtematen van de platen zijn 120cm (werking 122cm) en/of 98cm (werking 100cm)).

Door Sun24 afgeleverde bouwpakketten zijn voorzien van een duidelijke Nederlandstalige montagehandleiding.

Ja, wij regelen graag een vakkundige montage voor u. In de offerte worden de montage-tarieven nader toegelicht.

Er zit 2 jaar garantie op de profielen van de overkappingen. De garantietermijn van de polycarbonaat plafondplaten bedraagt 10 jaar.

Allereerst dient u uw klacht per email te melden aan onze klantenservice. Onze klantenservice zal per email of telefonisch proberen de oorzaak van het defect te achterhalen. Als er onderdelen moeten worden vervangen, dan worden deze binnen de garantietermijn kosteloos door ons opgestuurd. Heeft u de overkapping zelf opgebouwd? Dan dient u ook de onderdelen zelf te vervangen. Indien Sun24 de montage heeft verricht, dan vervangen wij uiteraard de onderdelen voor u. De defecte onderdelen moeten eerst naar ons worden opgestuurd, u ontvangt daarna de vervangende onderdelen spoedig thuis.

Overkappingen die via onze website besteld worden, leveren wij op een door u aangegeven adres af. Ivm de lengtematen van de overkappingen raden wij u af de overkappingen zelf op te halen in Kerkrade. Wij beschikken namelijk over een speciale bestelbus voor het vervoer van terrasoverkappingen. Wilt u de
overkapping toch liever zelf afh alen? Geen probleem, neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 045-8503351 voor het maken van een afspraak.

Ja, vanaf 2 terrasoverkappingen bieden wij een korting aan. Wilt u meer dan 10 stuks in 1 keer bestellen kunnen wij een extra scherpe prijs aanbieden. Stuur een prijsaanvraag naar de klantenservice.

De normale levertijd van een terrasoverkapping bedraagt 1 - 4 weken. Na het plaatsen van een bestelling wordt u z.s.m. geïnformeerd over de leverdatum. Door feestdagen of vakantieperioden kan het voorkomen dat de levertijd iets langer is dan gebruikelijk.

Nee, onze bezorgdienst beschikt niet over een mobiele PIN-automaat. Bij de levering ontvangt U de eindfactuur, die u contant of per bank kunt betalen. Eenbankbetaling voorafgaand aan de levering behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor speciale maten, kleuren en overige opties die niet op de site staan kunt u een bestelling telefonisch of via email plaatsen.

De website Sun24 van JB Service is met zorg ontwikkeld. Meer informatie vindt u in onze disclaimer. Voor meer informatie omtrent onze geautomatiseerde omgeving verwijzen wij naar onze privacy policy.