Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Aluminium terrasoverkapping als doe-het-zelf bouwpakket

Sun24 is specialist in veranda-bouwpakketten op maat

Met een terrasoverkapping kunt u nog meer plezier aan uw terras of tuin beleven. Een aluminium terrasoverkapping is een extra stuk woon- en leefruimte tussen de woonkamer en de tuin. Het overkapping-systeem van Sun24 worden standaard geleverd als bouwpakket. Door zelfbouw kunt u extra voordelig genieten van een Sun24-veranda. De robuuste aluminium profielen kunnen in iedere gewenste breedtemaat worden geleverd. De diepte is mogelijk tot maximaal 500 cm. Deze diepte is uniek, dit kan alleen omdat wij met robuuste aluminium profielen werken.

Terrasoverkappingen leverbaar in 3 modellen

De terrasoverkappingen van Sun24 zijn leverbaar in 3 uitvoeringen. U bepaalt zelf de inhoud van het bouwpakket en het aanzicht van uw aluminium terrasoverkapping. De verschillen tussen de uitvoeringen en de afwerkingsniveaus worden in de offerte uitgebreid toegelicht:

 1. Home: instap model van de Sun24 Terrasoverkappingen. Aluminium profielen met een eenvoudig gootprofiel en voorzien van polycarbonaat plafondplaten. Leverbaar in verschillende kleuren.
 2. Model LuxePlus (meest verkocht): terrasoverkapping voorzien van aluminium bovenlijsten, afwerklijsten voor het muurprofiel (kliksysteem), afwerklijsten voor het gootprofiel en een sierlijst naar keuze (strak, rond of klassiek) voor het gootprofiel. Geleverd met dakplaten van 98 cm. Leverbaar in RAL7016 antraciet struktuurlak (zonder meerprijs) en in RAL9001.
 3. Model LuxePlus (glas): overkapping met het hoogste afwerkingsniveau. Voorzien van aluminium bovenlijsten, afwerklijsten op het dak (ipv rubberdichtingen), geleverd met uitsluitend glasplaten van +/- 70 cm breed, afwerklijsten aan de binnenkant voor alle profielen, montagematerialen in RAL-kleur. Leverbaar in RAL7016 antraciet struktuurlak (zonder meerprijs) en in RAL9001.

Kenmerken terrasoverkappingen Sun24

 • Materiaal profiel terrasoverkapping: aluminium (onderhoudsvrij)
 • Afmetingen steunpalen: 11 x 11 cm, voorzien van geïntegreerde dakgoot en waterafvoer via staanders
 • Materiaal plafondplaten: polycarbonaat (opaal, helder of zonwerend), voorzien van 10 jaar fabrieksgarantie
 • Dikte plafondplaten terrasoverkapping: 16mm, verkrijgbaar in helder, opaal (melk) of zonwerende uitvoering
 • Afwerking profielen overkapping: ronde, strakke of klassieke profielen (afhankelijk van kleur terras overkapping)

Wilt u meer technische details weten over de Sun24 Terrasoverkappingen? Kijk op onze informatie pagina over onze profielen en verschillende uitvoeringen.

Leverbare RAL-kleuren aluminium profielen:

De terrasoverkappingen van Sun24 kunnen in onderstaande RAL kleuren geleverd worden.

 • RAL 9010 (wit) - zonder meerprijs (Model Home)
 • RAL 9001 (crèmewit) - zonder meerprijs (alle modellen)
 • RAL 7016 (antraciet) - zonder meerprijs (alle modellen, Model LuxePlus wordt geleverd in antraciet struktuurlak)

 

Vakkundige montage-service mogelijk

Wilt u uw overkapping toch liever laten monteren door een vakkundig montageteam? Geen probleem. Sun24 regelt graag de montagewerkzaamheden voor u. De montagekosten zijn afhankelijk van de breedte van de overkapping. De exacte tarieven kunt u terugvinden in onze offerte.

Aflevering en bezorging terrasoverkapping

De levertijd van de terrasoverkappingen bedraagt ca 2 weken. Aflevering geschiedt standaard als doe-het-zelf zelfbouwpakket. Omdat de overkapping slechts uit enkele onderdelen bestaat, is montage echter zeer eenvoudig. Het bouwpakket is voorzien van een uitgebreide Nederlandstalige handleiding.

Sun24 beschikt over een eigen bezorgdienst, welke terrasoverkappingen levert in heel Nederland en België. De Sun24 terrasoverkappingen zijn zorgvuldig verpakt en worden gratis binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd!

Prijsindicaties bouwpakket terrasoverkapping

De Sun24 aluminium terrasoverkappingen zijn als bouwpakket reeds leverbaar vanaf ca EUR 975. De verkoopprijs is geheel afhankelijk van de door u opgegeven specificaties,  afmetingen en extra opties. U kunt gebruik maken van het offerte-formulier om geheel vrijblijvend een voorstel op maat aan te vragen. In de offerte lichten wij alle mogelijkheden en uitvoeringen van terrasoverkappingen toe. De Sun24-terrasoverkappingen zijn leverbaar met een maximale diepte van 500cm. De breedte van de overkappingen is onbeperkt.

WIJ ZIJN NIET ALTIJD DE GOEDKOOPSTE WIJ VAN SUN24 GAAN EN STAAN VOOR KWALITEIT EN SERVICE VOOR DE BESTE PRIJS.

 

Tijdelijke aanbieding

Bij aankoop van een Sun24 Terrasoverkapping ontvangt u nu tijdelijk een gratis telescopische wasborstel. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt!