Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Terrasoverkappingen Sun24: leverbaar in 3 uitvoeringen

De terrasoverkappingen van Sun24 zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Naast de standaard terrasoverkapping kan gekozen worden voor een hoger afwerkingsniveau: Model LuxePlus (meest verkocht). Het laatstgenoemde model heeft het hoogste afwerkingsniveau. Hieronder worden de verschillende modellen terrasoverkappingen nader beschreven.

Terrasoverkapping Budget home

Bij de Budget home uitvoering zijn de aluminium profielen voorzien van klemrubbers aan de bovenkant maar wel voorzien van alle afwerk- en sierlijsten.

Terrasoverkapping Model LuxePlus (aanbevolen)

Bij de LuxePlus uitvoering worden de aluminium profielen van de terrasoverkapping afgewerkt met een door u gekozen type afwerklijst. De afwerklijsten worden als kliksysteem op de profielen bevestigt. Sun24 LuxePlus uitvoeringen kunnen worden afgewerkt met een strakke, ronde of klassieke lijst. In de offerte geven wij hieromtrent meer informatie en voorbeelden. Tevens heeft deze terrasoverkapping:

alle profielen en montageonderdelen in RAL kleur

aluminium lijsten op het dak ipv rubbers

standaard geleverd met gelijke vakken van 98cm

Voorzien van 16mm polycarbonaatplaten

Terrasoverkapping Model LuxePlus glas

Bij de LuxePlus glas uitvoering worden de aluminium profielen van de terrasoverkapping afgewerkt met een door u gekozen type afwerklijst. De afwerklijsten worden als kliksysteem op de profielen bevestigt. Sun24 Deluxe uitvoeringen kunnen worden afgewerkt met een strakke, ronde of klassieke lijst. In de offerte geven wij hieromtrent meer informatie en voorbeelden.

Een afwerkplaat op het muurprofiel aan de binnenkant

Een afwerkplaat op de dakgoot aan de binnenkant

Een afwerklijst aan de voorkant van de dakgoot

Voorzien van 8mm gelaagde glasplaten