Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Sun24 Terrasoverkappingen | Bedrijfsinformatie

Overkappingen en veranda's snel leverbaar tegen scherpe prijzen

Sun24 levert aluminium overkapping systemen op maat. Ons bedrijf is gevesti gd te Heerlen (Limburg) en verkoopt hoofdzakelijk aan parti culiere klanten in Nederland,België en grensgebied Duitsland. Sun24-terrasoverkappingen worden standaard geleverd als doe-het-zelf bouwpakket. Wenst u liever geen zelfb ouw, maar wilt u eenoverkapping vakkundig laten monteren? Geen probleem, Sun24 regelt graag de montage voor u. Een veranda of overkapping van Sun24 is als bouwpakket al leverbaarvanaf € 1056.

Wilt u een offerte voor een aluminium terrasoverkapping opvragen? Bent u op zoek naar de prijzen van terrasoverkappingen? Wij maken graag voor u binnen 24 uur eenvoorstel op maat. Onze aluminium overkappingen zijn voorzien van polycarbonaat plafondplaten en in verschillende uitvoeringen leverbaar. Ook accessoires voor overkappingen behoren en tot ons assorti ment. Wij leveren o.a. LED-verlichting, zonwerende polycarbonaat platen, windvaste screens, zijwanden, spie's enterrasverwarmingen.

Kom kijken in onze showroom

Sun24 heeft een eigen showroom in Heerlen. Maak telefonisch (+31 (0)45 8503351) of per email een afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onzeterrasoverkappingen en scherpe prijzen.

Openingstijden showroom
Maandag t/m donderdag 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11.00 - 16.00 uur

 

Terrasoverkappingen direct uit voorraad leverbaar

Sun24 staat garant voor een snelle levering. De meeste afmeti ngen en modellen terrasoverkappingen zijn direct uit voorraad leverbaar.

TERRASOVERKAPPINGEN THUISBEZORGD IN NEDERLAND, BELGIË en GRENSGEBIED DUITSLAND

Sun24 beschikt over een eigen bezorgdienst, welke in Nederland, België en grensgebied Duitsland terrasoverkappingen aflevert. Onze bussen zijn zo ingericht dat eenonbeschadigd transport gewaarborgd is.

 

Informatie en veelgestelde vragen Sun24 overkappingen

Service is ons speerpunt. De klantenservice van Sun24 is u dan ook graag van dienst bij de aankoop of uitbouw van een terrasoverkapping. Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u veel informati e over onze producten en ti ps voor de realisati e van uw terrasoverkapping.
Staat uw vraag niet in het overzicht? Neem gerust telefonisch of per email contact op met een medewerker van Sun24.